Deze website maakt gebruik van cookies. Door het gebruik van deze website, aanvaardt u de cookies. Meer info
OK, begrepen
Bestellen? 053/21 49 68
Momenteel gesloten
Vakmanschap & kwaliteit sinds 1967

Visschotels

Download hier onze eindejaarsfolder 2022-2023. Vergeet niet jullie bestellingen op tijd door te geven #Kerst #Nieuwjaar ?????

 

Verse aperitiefhapjes

  • Amuseglaasje met gerookte paling (*)
  • Amuseglaasje met huisgemaakte tonijntartaar (*)
  • Amuseglaasje met huisgemaakte zalmtartaar (*)
  • Mini garnaalkroketjes verkrijgbaar per 250gr
  • Mini kaaskroketjes verkrijgbaar per 250gr 
  • Assortiment tapas te verkrijgen

 

Koude Schotels

Voorgerechten

  • Gekookte zalmfilet
  • Tomaat met garnaal op schotel
  • Gemarineerde zalm, handgesneden en met aangepast sausje
  • Specialiteit v.h. Huis: verse gerookte zalm,handgesneden
  • Terrine van zalm en tarbot met dillesaus
  • Nieuw!!! Zalmbonbon met krab en zalmeitjes
Kreeftschotel

Kreeftschotel

Langoustineschotel

Langoustineschotel

Zalmschotel

Gekookte zalmfilet

Hoofdgerechten

  • Schotel van zalmfilet met twee sauzen
  • Schotel van zalmfilet met extra tomaat & garnalen
  • Noorse schotel met gerookte zalm, heilbot, forel, sprotfilet, gerookte paling, crevettes royales en saus
  • Noorse schotel extra (+ tomaat & garnalen)

Allerlei supplementen (gerookte zalm, koningsgarnalen, tomaat crevette, pêche tonijn) verkrijgbaar op aanvraag

 

Warme Schotels

  • Vissoep
  • Bisque van kreeft met Armagnac
  • Visschelp
  • Sint Jacobsschelp
  • Garnaalkroket
  • Kaaskroket
  • Scampi’s black tiger diabolique
  • Scampi’s black tiger in lookboter
  • Paling in’t groen
  • Paling in tomaat
  • Vispannetje van het huis met kabeljauw, zalm en tongschar in witte wijnsaus met basilicum
  • Gevarieerde warme schotel met tong-, griet- en zalmfilet in preiroomsaus
  • Tongfilet in Normandische vissaus met champignons, mosselen en garnalen
  • Kabeljauwhaasje met rivierkreeftjes en zachte kreeftensaus
  • Grietfilet met krokante groentjes en tuinkruidensausje
  • Gourmet
  • Visbrochettes (ook in mini)
  • Scampi brochettes (ook in mini)
  • Visburgers

 

Oesters

  • Warme creuses op een bedje van prei en beurre blanc saus
  • Zeeuwse creuses
  • Franse creuses: Speciales-Geay
  • Zeeuwse oesters 00000

 

Kreeften

  • Canadese Clearwater
  • Kreeftenschotel met sauzen (supplementen tomaat crevette, gerookte zalm en koningsgarnaal mogelijk)
  • Kreeft à la nage
  • Verse kreeft met zelfgemaakte kruidenboter