Deze website maakt gebruik van cookies. Door het gebruik van deze website, aanvaardt u de cookies. Meer info
OK, begrepen
Bestellen? 053/21 49 68
Overmorgen terug open
Vakmanschap & kwaliteit sinds 1967

Over ons

Vishandel Lavaert heeft tot ver buiten de stad Aalst een reputatie te verdedigen. Een die gebaseerd is op kwaliteit en versheid met creatief advies. En dat wil wat zeggen als het over vis gaat! Het betekent immers dat het assortiment dagdagelijks uiterst zorgvuldig wordt samengesteld, vanuit een degelijke soortenkennis, een diep respect voor hygiëne en een sterke voeling met de wensen van het eigen cliënteel.

Resultaat: bij Vishandel Lavaert staat u letterlijk en figuurlijk oog in oog met het neusje van de zalm!

 

Vitrine Vishandel Lavaert

image-1

Vernieuwd interieur

Altijd kreeften verkrijgbaar

Het rijke aanbod met diverse soorten zeevis, garnalen, krab, schelpdieren, paling,… haalt Filip Lavaert rechtstreeks uit de vismijn van Zeebrugge. Maar het zijn niet alleen de  prachtige kreeften in de grote kreeftenbak die bij elk winkelbezoek een smaakvolle belofte inhouden…

 

Vishandel Lavaert is ook gekend om zijn breed gamma specialiteiten van het huis, zoals de ongeëvenaarde gerookte zalm, de zinnenprikkelende huisgemarineerde zalm, de vis-, krab- en andere slaatjes, zelfbereide garnaal-, aardappel- en kaaskroketten, ansjovisspiesjes, paling in ’t groen, gerookte heilbot, oesters en noem maar op.

 

Ronduit meesterlijk zijn de zelfbereide ovenschotels, gegratineerde en gevulde schelpen, de quiches, de paellas, de vis- en kreeftensoep. Heerlijk om uzelf te verwennen of om in geen tijd een schitterende maaltijd op tafel te toveren. Vooral de zalm- en kreeftschotels van Filip Lavaert zijn een begrip in de hele streek, want steeds bereid op de beproefde, klassieke wijze met behoud van succulente smaak en geraffineerde textuur.

 

image-4

Zeebrugse visveiling

image-5

Vis van de week

 

Het meest optimale resultaat verkrijgt u uiteraard wanneer u uw schotels vooraf bestelt. Zo ook voor die andere specialiteit van dit huis van vertrouwen: de ingelegde, rog, rode poon en haring. Of waar vindt men nog de in een speciale mengeling van gelei, kruiden en azijn ingelegde en niet-afgebleekte pekel-haring?

 

Welkom in de schatkamer van Vishandel Lavaert!

Sluiting